Το κατάστημα Υποδημάτων Καρύδας σας δίνει τους παρακάτω τρόπους παράδοσης των προϊόντων σας:

Αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφοράς Courier
Το κατάστημα Υποδημάτων Καρύδας σας αποστέλλει την παραγγελία σας με εταιρεία courier. Η παραγγελίας σας θα αποσταλεί την ίδια ημέρα εάν την έχετε ολοκληρώσει έως της 13:00 (εναλλακτικά θα στείλουμε την παραγγελία σας επόμενη εργάσιμη ημέρα) και η παράδοση γίνεται συνήθως την επόμενη εργάσιμη μέρα της παραγγελίας σας, εκτός από κάποιες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας όπου ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει έως τις 3 εργάσιμες ημέρες. Το κόστος αποστολής  για αγορές άνω των 40,00€ είναι δωρεάν με την αντικαταβολή και για αγορές έως 40.00€ τα μεταφορικά είναι 5,00€ με δωρεάν την αντικαταβολή και σε αυτή τη περίπτωση. Οι χρεώσεις είναι ίδιες για όλη την Ελλάδα αλλά και για απομακρυσμένες περιοχές.

Παραλαβή από το κατάστημα
Το κατάστημα Υποδημάτων Καρύδας σας δίνει τη δυνατότητα να παραλαμβάνεται τα προϊόντα, που έχετε παραγγείλει, από το κατάστημα μας, επιλέγοντας στην παραγγελία σας “παραλαβή από το κατάστημα” χωρίς να έχετε καμία επιπλέον επιβάρυνση. Η παράδοση μπορεί να γίνει στις ώρες λειτουργίας του καταστήματος μας.

Το κατάστημα Υποδημάτων Καρύδας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους και τις τιμές αποστολής. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας στο 2467081246.